SUSHI WILLEMPIE

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 294 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sushi Willempie. Meer weten? Ontdek meer

18 jul 2024 om 22:32 Erg lekker
6 jul 2024 om 20:40 Super lekker en snel geleverd
25 jun 2024 om 19:39 Lang gewacht, hoeveelheid wel genoeg, in patat wat harde stukjes,
24 jun 2024 om 8:06 Hinou uh dit is de derde keer dat ik besteld had en het was steeds lekker en nog heerlijk warm.
23 jun 2024 om 7:47 Het eten was weer prima maar heb meer dan een half uur langer moeten wachten
8 jun 2024 om 18:30 Super lekker gegeten was heerlijk en sorry voor die azijnzeiker bij mij in straat die hebben een zuur leven
2 jun 2024 om 20:13 Was weer heerlijk
29 mei 2024 om 18:17 Zeer slecht na 2 uur kwam de helft van me bestelling de kaaskroket was koud en cheeseburger ontbrak na contact te hebben gehad kreeg ik dit alsnog en ter compensatie 2 blikjes cola..eindstand kaaskroket leeggebakken en de cheeseburger kon je mee sjoe
26 mei 2024 om 11:49 Snel en lekker eten.
22 mei 2024 om 19:09 Heerlijke sushi. Zeker een aanrader.
18 mei 2024 om 22:57 Snacks waren te donker gebakken
9 mei 2024 om 20:27 We snappen dat het druk kan zijn, dus een uur voor leveren is dan acceptabel, maar dan niet nog eens 30min later. volgende x weer gewoon ophalen.